Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

3 Reason Why I Choose Shaklee Business

0

Kenapa SETIA BerShaklee?

Saya mula berjinak dengan bisnes Shaklee tahun 2014. Masa tu masih lagi bekerja, mengajar di salah sebuah sekolah swasta.

2020, memasuki tahun ke 7 saya kerjakan bisnes Shaklee ni.

Pengedar-shaklee-cheras-pengedar-vivix-shaklee-buat-bisnes-shaklee

Pengedar-shaklee-cheras-pengedar-vivix-shaklee-buat-bisnes-shaklee-bisnes-untuk-student-bisnes-dari-rumah-2020-bisnes-paling-untung-2020

Why it can last that long?

Kenapa saya boleh survive & thrive dengan bisnes nan satu ni?

#1 Guilt-Free Business.

Saya tak perlu rasa bersalah dengan produk yang saya kongsikan benefitnya pada orang sebab Shaklee sudah dibuktikan dengan sains yang ianya selamat dan berkesan. Tak perlu hadap tuduhan ‘ambil kesempatan’ or anything else.

#2 Empowering People

Saya happy sangat dan excited bila tiapkali customer beri feedback, “lepas makan omega ni mak dah tak perlu solat duduk lagi!” atau “sejak makan vivix ni hilang masalah migrain kronik”. Saya puashati boleh bantu customer to live a healthier life!

#3 Provide Opportunity

Dulu saya fikir, tolong orang ni hanya dengan duit je. Not more than that. Tapi dengan bisnes ni, i can help people to be more independent, financially.

Why stop at kita sorang saja yang boleh donate RM10,000, bila kita ada peluang bina komuniti of 100 let say, yang boleh donate RM10,000 each too?

RM1,000,000 can do a lot. Bina masjid is just one of them.

Bak kata pepatah “Give them a fish, u feed him for a day. teach them how to fish, u feed him for a lifetime.”

I’m honoured to be that person yang boleh teach people how to fish so that dia boleh berdikari for his lifetime.

Imagine,

– you empower people thru your product. In doing so,
– you ada peluang for friends & family lebih berdikari financially.
– on top of that, tak perlu rasa guilty for doing both.

Cool giler kan bisnes ni?

To me, inilah bisnes yang saya cari selama ini. Sampai takde sebab untuk tidak continue kan? Sebab tu I am still here after those thriving 7 years. And plan to stay, until forever.

If u r looking for opportunity that can last longer, buzz me and lets join our business event – Start Up Your Own Business and u will know how this business work.

PM me for details or u can just fill this form and i’ll get in touch with u!

#ZedNa

I am a wife to a great husband. I am a proud mother to three adorable sons. I am a fulltime work at home mom. I am breastfeeding my 3 sons, and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my little experiences in parenting, breastfeeding, pregnancy because every journey is unique. Bundle of joys, Ayyash, Miqdad & Ubaidah.

Leave A Reply

CommentLuv badge