Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tip Bisnes : Trust The Process

0

“Kak, kenapa semua orang reject saya?”

“Orang tanya je tapi tak beli pun?”

Selalu saya dapat pertanyaan² macam ni daripada anak bisnes. Setiapkali tu jugakla saya yakinkan diorang..

Semua orang. Semua orang even masters sekalipun lalui apa yang kita lalui sekarang.

Bahkan lebih banyak dari yang kita jangka cuma kita je tak tahu sebab diorang jarang buka cerita ni.

Sebab apa?

Sebab diorang fokus untuk buat dan buat. Fokus pada action, bukan pada result.

Harini ramai yang give up untuk teruskan bisnes hanya sebab tak nampak result. Bak kata mentor, buat bisnes ni bukan macam maggi, dua minit dah siap😅

Most people just want to be in the result and not in the process. And its in the process where you realize who reserves to be in the result..

Beratus beribu kali kena reject itu biasa.

Overnight work, walaupun letih dan penat.

Posting niaga takde like, normal.

Dah consult berjam², ada yang berhari², tapi tak jadi beli.

Follow up banyak kali, tapi customer senyap je.

Inilah prosesnya.. bukan maksudnya kita dah gagal.

Terus buat, walaupun tak nampak lagi result tu tapi apa yang kita tak nampak, skill approach kita getting better.

Cara kita closed deal makin bagus.

Consultation yang kita bagi makin tiptop.

We improve ourselves.

This is the process and we have to trust the process, follow the process and.. CONSISTENT.

Keep going, I cannot guarantee when it will turn, but, it will and when it does, it will have been worth it.

Be a part of our amazing team,
CLICK HERE

I am looking forward to work with u!

I am a wife to a great husband. I am a proud mother to three adorable sons. I am a fulltime work at home mom. I am breastfeeding my 3 sons, and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my little experiences in parenting, breastfeeding, pregnancy because every journey is unique. Bundle of joys, Ayyash, Miqdad & Ubaidah.

Leave A Reply

CommentLuv badge