Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kepentingan Coq10 Untuk Stamina Lelaki

0

Kadang² masa menyusukan baby Arwaa dan dengar tiga heroes tu terkekek² gelak dengan abi diorang kat luar, aku yang rasa jeles 😬

Kalau mak bergurau, hmmm lembut2 sikit gitu, lebih pada perbualan. Pastu bila nak bergurau lebih je, baby meragam so mak terpaksa tamatkan gurauan.

Tapi bapak2…

Bila tengok suami bergurau dengan bebudak, mashaAllahhhh urut dada. Siap aksi tunggang terbalik berguling jatuh semua ada. Seriau tengok.

Tapi mak je seriau, anak2 berdekah2 gelak ketawa senyum riang sambil jerit “ABI, LAGI ABI, LAGI!” dan diorang sambung bergusti.

Pantang nampak bapak duduk je, mula la nak panjat bahu lah, tarik kepala lah, tumbuk perut…

Dengar je bunyi kunci pintu bukak (tanda bapak diorang dah balik kerja), melompat budak-budak ni sambil menjerit “ABIIIYYYYYYYYY” 😂😂 favourite person ever, umi tolak tepi.

So, bila abinya balik kerja kepenatan, bebudak pun… kechiwe. Partner gurau dah pancit 😪😪

Sebab tu selain paksa suami makan supplemen standard for health, zu paksa juga suami makan CoqTrol plus ni.

Apa kebaikan CoqTrol untuk lelaki?

>>Sebagai lelaki sejati yang pentingkan kecergasan, Coq10 akan bantu sel badan kita untuk menghasilkan tenaga. Makin tua, tenaga dalam sel makin merudum. So they need help.

>>Bagus untuk kesihatan jantung. Especially lelaki ramai yang suka minum2 instant, minum kopi kan? Ni semua akan menyebabkan sel oxidation. Coqtrol akan beri property antioksidan untuk reverse the effect… di samping lelaki2 silalah mula berhenti merokok tu..

>>Untuk lelaki yang bangga dengan kelelakian, coq10 dikaji membantu meningkatkan kuantiti dan kualiti sperma. Pastikan “anak2” sihat

Sehari makan sebijik saja, dan pada harga tak sampai rm200, semua isteri wajib belikan untuk suami.

Dah takde alasan lagi untuk suami kita balik kerja lesu tak bermaya, dinner pastu terus tidur.

Lepas makan COQtrol ni diorang mesti boleh gusti dengan anak selama sejam sambil kita nonton dramaaa.

Syok kan?

Order COQtrol untuk suami tersayang kat SINI

Kebaikan-coq10-coqtrol-shaklee-untuk-stamina-kesihatan-jantung

Antara Kepentingan Coq10

Kebaikan-coq10-vitamin-lelaki-suplemen-tingkatkan-stamina-kesihatan-jantung-vitamin-kesuburan

Kebaikan-coq10-vitamin-lelaki-suplemen-tingkatkan-stamina-kesihatan-jantung-vitamin-kesuburan

Kebaikan-coq10-vitamin-lelaki-suplemen-tingkatkan-stamina-kesihatan-jantung-vitamin-kesuburan

Kebaikan-coq10-vitamin-lelaki-suplemen-tingkatkan-stamina-kesihatan-jantung-vitamin-kesuburan

Kebaikan-coq10-vitamin-lelaki-suplemen-tingkatkan-stamina-kesihatan-jantung-vitamin-kesuburan

Kebaikan-coq10-vitamin-lelaki-suplemen-tingkatkan-stamina-kesihatan-jantung-vitamin-kesuburan

Kebaikan-coq10-vitamin-lelaki-suplemen-tingkatkan-stamina-kesihatan-jantung-vitamin-kesuburan

Kebaikan-coq10-vitamin-lelaki-suplemen-tingkatkan-stamina-kesihatan-jantung-vitamin-kesuburan

Order CoQtrol untuk suami tersayang kat SINI

I am a wife to a great husband. I am a proud mother to three adorable sons. I am a fulltime work at home mom. I am breastfeeding my 3 sons, and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my little experiences in parenting, breastfeeding, pregnancy because every journey is unique. Bundle of joys, Ayyash, Miqdad & Ubaidah.

Leave A Reply

CommentLuv badge