Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Berapa Nilai Yang Kita Sanggup Invest Untuk Kesihatan?

0

Dalam banyak-banyak produk Shaklee, paling premium adalah Vivix.

Vivix ni dah dipatenkan, so memang kalau cari kat kedai ah tong ke ah hock ke mak senah ke untuk produk yang sama, confirm takkan jumpa. Shaklee je ada.

Harga pun premium. RM 475 sebotol retail.

Sebut pasal harga ni.. selalu orang persoalkan. So kita buat sikit perbandingan ye👇🏼

CHEAP, FAST, GOOD

Kalau nak barang cheap and kesannya fast, selalunya its not good for health.

Kalau nak barang cheap and good, kesannya maybe not so fast.

Kalau nak barang yang kesan FAST dan GOOD quality and for the body, dia takkan so cheap.

Samalah dengan vivix ni.

Sampaikan ada klien yang sanggup,

“Patut sebotol vivix ni harga dia ribu².. sebab bagus sangat!”

Kak saya nak order lagi vivix, sakit sendi mak saya makin elok”

“Kami beli ni sanggup kongsi adik beradik sebab tengok mak makin selera makan. Nampak bertenaga dah sekarang”

*Tears*

Vivix-shaklee-untuk-czer-jeragat-jantung-diabetes-darah-tinggi-kolesterol-gout

Because they want products that is GOOD (safe, ade saintifik study, proven berkesan) AND FAST (also proven by science, and supported by genuine testimonials)

So they willing to invest

Kenapa korang nak beli Tupperware banding dengan container biasa-biasa?

Kenapa nak beli Tefal (ehem!) berbanding kuali biasa?

Sebab kualiti.

Sama macam Vivix.

Bila tengok harga gitu je, memang RM475 mahal. Boleh buat macam-macam kot dengan RM475 tu.

Tapi kalau lah dengan RM475 tu boleh

✔berikan sendi sihat supaya boleh jalan tanpa sakit;
✔boleh buatkan mak yang selalu susah nak solat boleh sujud tanpa masalah;
✔kawal paras gula dalam darah supaya tak perlu potong kaki;
✔setelkan masalah muka breakout teruk

RM475 does not seem so expensive anymore, kan?

Itu lah agaknya yang klien² Vivix ku nampak. Beyond the RM value.

And the best is Vivix is on promo now

so, contact cepat!😊

Whatsapp Zulaikha

I am a wife to a great husband. I am a proud mother to three adorable sons. I am a fulltime work at home mom. I am breastfeeding my 3 sons, and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my little experiences in parenting, breastfeeding, pregnancy because every journey is unique. Bundle of joys, Ayyash, Miqdad & Ubaidah.

Leave A Reply

CommentLuv badge