Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Buat Bisnes Untuk Extra Income?

0

Bila tanya, ramai nak ada extra income.. siapa taknak kan. Lagi² dalam keadaan ekonomi sekarang. Kalau dapat extra income tu bolehla topup mana yang perlu..

Nak bagi lebih pada mak ayah ke..
Nak bantu adik beradik lain ke..
Nak hantar anak kelas berenang ke..

Macam² keperluan kita boleh guna kalau ada income lebih ni. Depend pada komitmen masing² sebab setiap kita ada komitmen yang berbeza.

Untuk dapat EXTRA income ni biasanya ramai yang pilih utk start berbisnes.

Cuma, bila kita dah decide nak start biz untuk dapat extra income, hakikat sebenar yang kita kena tahu ialah..

+ Kita mesti bagi EXTRA effort untuk usahakan bisnes kita.

Kena belajar from zero (kalau memang takde ilmu langsung pasal bisnes), kena buat marketing, buat 3P, sanggup turun kelas, jumpa mentor untuk coaching etc

Takde benda yang datang bergolek, nak sukses mesti rajin, komited dan konsisten usaha.

+ Spend EXTRA time untuk bisnes.

Masa kita still ada 24 jam, komfem takde dapat extra 2 jam kalau buat bisnes sekalipun.

Maksudnya kita kena sedia korbankanlah masa tengok tv ke, masa berehat ke untuk kita usahakan bisnes yang kita dah pilih tu

+ EXTRA doa.

Berbisnes memang ajar kita bergantung harap sepenuhnya kat Allah sebab Allah yang pegang hati manusia. Jadi, berdoalah banyak² minta Allah bantu.

Kalau saya buka peluang untuk buat extra income dengan bisnes saya sekarang (ada sistem yang terbukti berkesan) , and you are willing to give this three EXTRA THINGS..

Then u are welcome untuk isi form di bawah dengan penuh semangat. Happy Sign-Up!

SIGN UP HERE

I am a wife to a great husband. I am a proud mother to three adorable sons. I am a fulltime work at home mom. I am breastfeeding my 3 sons, and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my little experiences in parenting, breastfeeding, pregnancy because every journey is unique. Bundle of joys, Ayyash, Miqdad & Ubaidah.

Leave A Reply

CommentLuv badge