Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bisnes Boleh Diwariskan Untuk Anak?

0

Ni adalah anak sulung Roger Barnett, Spencer namanya. Umur baru 19 tahun ni.

Spencer ni la penyebab Roger beli company Shaklee. Sebab Spencer tiba2² kena attack asthma padahal family xde pun yang asthma.

Lepas Roger & wife dia Sloan buat macam2, akhirnya dioranh jumpa penyebab Spencer sakit – penggunaan bahan kimia.

So diorang jumpa Shaklee.

So diorang beli.

Macamana rasanya beli satu company disebabkan anak? Bukan takat beli mainan je!

Pastu bila Roger menerajui Shaklee, dia bukan buat Shaklee tahun ni je tau. Dia siap dah letak nama SPENCER BARNETT kat pintu office dia. Coz dia nak bagi biz tu kat Spencer nanti. Hah… macamana agak2, biz yang boleh diwarisi.

Pastu kalo tengok si Spencer dengan adik2 dia Violet & Lyle, diorang happy je takde stress2 study utk : “belajar rajin2 supaya dapat keje bagus2”.

Diorang enjoy belajar betul2 utk ilmu coz dah confirm dah nanti kena handle company bapak derang. Diorang memang belajar utk pandai supaya bleh manage syarikat besar, bukan belajar asal A je. Best kan?

Cuba tengok anak2 kita… nak la kan kalau dapat wariskan satu bisnes yang stabil utk diorang?

Nak buat biz yang boleh diwarisi anak²?

Whatsapp 0183164133.

I am a wife to a great husband. I am a proud mother to three adorable sons. I am a fulltime work at home mom. I am breastfeeding my 3 sons, and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my little experiences in parenting, breastfeeding, pregnancy because every journey is unique. Bundle of joys, Ayyash, Miqdad & Ubaidah.

Leave A Reply

CommentLuv badge