Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bekerjaya Tapi Nak Extra Income?

0

Done having a beautiful brainstorm session with one of my leader in the making. Walaupun buat bisnes ni mostly secara ONLINE je it doesnt mean semuanya u boleh settle secara online.

Kelas online dengan kelas depan2 muka cikgu, mana lagi best?

Jumpa orang yang kita sayang dalam video call dengan jumpa depan2, mana lagi hepi?

Same goes to this business. Hebat macam mana pun high tech tak boleh gantikan high touch. Bonding tu sangat penting. Sebab tu mesti cari masa juga untuk bertemu mata macam ni.

And for me yang sejenis komited dan sentiasa passionate in my luvly career ni, selalu bersedia utk give everything i have untuk bantu anak2 buah capai impian sama2.

Serious gila2 NAK. Sanggup commit. Independent, tak tunggu kena suap je. Haa layak dahla tu nak jadi my new apprentice.

Wanita yang bekerjaya dan NAK EXTRA INCOME, u boleh start harini sebab semua orang pun start fresh today. Semua ada peluang yang sama💪🏻

Tunggu apa lagiiiii

20190401_083317.jpg

 

 

Zulaikha Ali
Network Marketer
018-3164133

#RealBusiness
#BangkitBerniaga

I am a wife to a great husband. I am a proud mother to three adorable sons. I am a fulltime work at home mom. I am breastfeeding my 3 sons, and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my little experiences in parenting, breastfeeding, pregnancy because every journey is unique. Bundle of joys, Ayyash, Miqdad & Ubaidah.

Leave A Reply

CommentLuv badge